Måndag Morgon..

Hej alla glada och goa människor där ute ! :) kl är nu: 05:30 och jag har inte sovit en blund jag är inte ens trött ännu faktiskt väldigt jobbigt att ha det så måste jag få säga menmen, Jag tänkte iaf se till att ringa för att be om att få skriva upp mig som vikarie på förskolor då jag försökt tidigare men aldrig fått tag på henne, så hoppas jag på att det går vägen denna gång måste få jobba lite nu känner jag inte bara för pengarna utan det sociala livet också.. Jag har haft en rätt tung helg med mycket motgångar och så så ah mitt liv och mitt humör känns som en evig bergochdalbana just nu men det är nog bara en fas i livet det blir nog snart bra.. Jag kan bara säga att jag verkligen älskar mina underbara vänner.. dom finns där oavsett val man gör i livet så stöttar dom, sviker fan aldrig så jävla underbara människor!

från ett ämne till ett annat hux som flux men iaf så tog jag bild på min kjol jag köpte iaf dom andra kläderna har jag inte hunnit gjort det med för tog nämligen med camen så väldigt dålig skärpa på bilden men hoppas ni har överseende med det .. :)

kjolen kommer här från sidan :)


framifrån



Det var dom det :) kommer andra och fler bilder på dom andra kläderna sen också och förlåt för att jag inte uppdaterar men jag har verkligen inte varit på hugget.. sry! dessutom så vill jag gärna ha något att skriva om när jag ska uppdatera .. :) Men puss puss puss på er vi syns och hörs ! :)

fredags kväll

Morsning korsning , Idag har jag varit vid försäkringskassan och lämnat lapp och varit på stan och öven varit hos mamma och fick tacos mumms ..  just nu sitter jag och ser beck och har ätit lite frukt melon och apelsin göttans .. ^^ men dock är ja väldigt irriterad på folk i min närhet just nu tyvärr menmen gå kanske över .. men nu ska jag nog kila, blir inget stort inlägg idag!

kiss & hugs


Mys tisdags kväll!

körde lite mys kväll och så idag såg en film och sen gick jag ner i källaren körde ett träningspass riktigt skönt. Efter det så hoppa jag in i duschen men så tänkte jag " varför slår jag inte på bastun när jag ändå är igång?" så gjorde det och hämtade mina ansikts produkter.

nog med det så ah satte jag mig i bastun och gjorde först lite ansiktsrengörning och peeling sen på med ansiktsmasken såå skönt .. så nu har jag tagit hand om mitt ansikte ordentligt! :) i

var iofs inte riktigt klar där .. gjorde faktisk en hårinpackning också så man känner sig som en ny människa så mår riktigt bra just nu.. :)


dessa produkter använde jag mig av idag..

en billig hårinpackning men bra skulle jag säga trots priset (från ÖB haha ) :)
mellan 20-30:-



peeling (nu skin) en dyrare peeling tyvärr men värd pengarna tycker jag :) 280- 300 :-  ca.



LOreal hydrafresch cleansing gel en rätt billig rengörings gele från ca : 58:-

 



sedan använde jag mig även av denna fuktgivande ansiktscreme riktigt bra om du är torr i ansiktet
ca  99:- denna och rengörings gelen är båda från kicks



sedan även min ansiktsmask den bästa om ni frågar mig (chocklad) för den går in och rengör verkligen på djupet love it ! :)




då har ni allt för en perfekt rengöring av ansiktet hihi :) nu pallar jag inte skriva och sitta här mera men ha det bra och lycka till och hoppas ni också får njuta av tillvaron ett tag :)

Kiss & Hugs


chill

Hejsvejs .. fick mina kläder jag beställt idag samt att jag var och shoppade i lördags efter jag kom hem från min underbara pojkvän som jag åkte till och sov kvar helmys att få vara honom nära :) men skönt nu när man har lite nytt i gaderoben. har dessutom sökt 2 jobb idag så bara hålla tummarna på något av dom skulle vara så underbart om jag fick ett jobb nu så man skulle kunna flytta någon gång :)

menmen lägger in bild på skorna som jag sagt samt på mina kläder jag köpte så fort digital kameran är på benen igen :P

KISS & HUGS

Kläder jag beställt :))

Bikini
klänning
leggins
enkel t-shirt /tunika
jeans




RSS 2.0