Bakis söndag!

Jajjemensan så sant som det är sagt.. just nu sitter jag i sängen och klickar lite på min bärbara dator och har faktiskt varit duktig och vart ute och gått långpromenad med pappa nyligen.. så snart ska vi väl äta någon mat, kan bara säga att jag är sååå trött på fagersta helt sjukt.. kan berätta mer om det sen är inte på hugget för att blogga idag men ska väl inte vara så dålig på att göra inlägg som förra gången ^^ har försökt ringt min kära pojkvän också men han är väl och åker bräda och inte hör att man ringer (:  helt sjukt endast 4 dagar kvar till jag blir 20 då är man ingen tonåring längre ^^ och alla frågar ju såklart nu "vad önskar du dig" alltså så svårt och veta vad man ska önska sig det ända jag önskar mg typ är ju pengar haha men vi får väl se vad jag får (: ´menmen nu ska jag kila vidare! :) 


kiss & hugs


i'm back!

yes nu ni gott folk så är jag tillbaka på träningen igen efter att varit sjuk hela förra veckan så yes .. jag har dessutom ändrat i mitt tränings program och lite så kör inte längre igenom hela kroppen varje dag vilket jag gjorde förut.. ist har jag kondition en dag , uppvärmning och ben andra dagen , tredje dagen äre mage rygg och såklart uppvärmingen.. och fjärde dagen armar även där har jag giiiivetvis uppvärmning.. och femte dagen kan det bli axlar eller bara en enkel promenad eller simning :)

så ungefär såhär ser det ut på mina dagar ..

måndag : kondition
tis: ben
ons: mage & rygg
tors: armar
fre: promenad, simmning eller axlar..

min lillebror är dock väldigt förkyld nu hoppas jag klarar mig men håller jag igång och får hälsan att må bra så ska jag väl förhoppningsvis klara mig nu :) peppar peppar !

fråga gärna om ni undrar något eller har någon ide på vad jag ska skriva för många gånger står det totalt still i min skalle :) haha !

vi hörs snart igen :)

Kiss & Hugs

Lördags mys

Idag kom mina nya skor jag beställde lägger in bild på dom senare så grymt snygga är dom :) sen hittade jag hel snygga skor som jag också köpte igår när vi var i uppsala tar bild på dom med sen (: var nämligen på cup i uppsala igår min lillebror spelade riktigt duktiga .. men dock var det 7 timmas vänte tid mellan första oc andra matchen så då åkte jag och mamma runt och till ett köpcenter så (: denna vecka har varit väldigt dåligt med träning och så för min del denna vecka då jag varit sjuk :/ men nästa vecka är jag på banan igen ! då kommer nog det ramla in en del snack om hur jag tränar vad jag tränar osv :) men nu lä jag väl snacka om just vad rubriken säger hur jag tänker spendera min lördags kväll idag och bastun är på nu oc förmodligen tillräckligt varm så att jag kan gå ner och slappna av med lite peeling och grejer `^^, sen ska jag bänka mig framför någon film på tvn men ska väl upp på affären först och handla loka och lite nötter kanske (A)


vi hörs vänner :)
 
kiss & hugs

2011

Hej alla , nu har jag äntligen tid för att berätta vad jag fått i julklapp och vad jag gjort och hur min nyår var och allt sånt ^^ tyvärr har jag inte tagit nå bilder på det jag fått i julklapp och så men :)

julafton: klev jag upp tidigt för att börja fixa mig tills jag skulle till mamma för att börja fira där och få lite mat så skulle vara där vid 12 så kom jag dit och hjälper mamma med maten och sedan öppnar vi julklapparna direkt för att jag skulle ta bilen och mina syskon för att åka till falun till pappa och hans tjej och fira resten av julafton där.. det var hel mys vi kommer dit till kalle precis börjat och sätter oss ner och kikar på det sen vid en 7 så äter vi lite där också sen blir det julklapps öppningen där med och ah sen när allt lugnat sig så vill min bror till donken för ahn aldrig åt julmat hos pappa men ah var bara det att vi tog en omväg och åkte till borlänge haha det värsta var att det var stängt ^^ vilket man hade kunnat räknat ut om man var smart menmen ;P aja vilket fall som helst så skulle vi åkt hem på juldagen på morgonen men så blev det inte jag och mina bröder åkte hem redan vid 11 så var hemma till halv 1.

juldagen : kom min pojkvän och hans kompis hit för vi skulle byta julklapp och fira juldagen tsm och gå ut osv riktigt trevligt sedan vid 4 så fick jag göra tacos och dom gick ner och basta och så sen kom mina resten av mina underbara vänner och festade och hade oss trevligt !  fick föresten en one piece av min pojkvän och han fick ett halsband av mig med två brickor varav en stod det " du är det finaste jag har " på  :) super nöjd över julklappen jag fick puss på honom .. :)

av alla andra fick jag

- en ny ögonbryns penna
- pengar
- choklad ask ( som alla andra åt upp haha )
- body lotion
- parfym
- handväska
- sjal
-skor
- kjol
- linne

ah lite sånt ^^

nyår då : ja då var jag nykter och körde folk hela natten men firade iaf tolv slaget med mina underbara vänner sen fick jag lov att åka igen för att hämta folket .. ^^

 hoppas ni alla haft en bra jul och nyår

så nu är det 2011 , så jag lämnar 2010 bakom mig och lever nytt år med nya upplevelser ^^ gör det ni med !

GOTT NYTT ÅR ALLA! ( såhär lite efter haha )

KISS & HUGS

RSS 2.0