blogg

Nu vet jag hur jag vill ha min bloggdesign! så måste prata med min underbara vän Evelina om hjälp (A) och om du ser detta innan jag hinner skriva till dig så skrivskrivskriv :))


förväntansfull

RING MIG RING MIG RING MIG ! är det enda som går i mitt huvud just nu väntar samtal från personalstratgerna för att veta när jag ska börja min praktik tycker det är konstigt att dom inte ringt mig ännu med tanke på att jag skrivit ett mail till och med och dom kollar sin mail varrenda dag så jaja dom kanske inte börjar försen tio som alla andra butikerna och sånt!? hoppas dom hör av sig snart.  Men om vi hoppar det nudå så funderar jag faktiskt på att snart dra ut och springa skulle vara skönt att för omväxlings skull ta en springtur ute ist för på löpbandet på gymmet, för dit ska jag ju i vilket fall när pappa slutar jobbet ska slita med mig pappsen dit :) !


från det ena till det andra hur sött och fint är inte detta då?


vårkänslor

SOOOOL<3

SOOOOL...'


sommar suget!

HEJ HEMSKT MYCKET HEJ :)

nu är det såhär att jag har kollat på hm's sida och det är helt sjukt va mycket fin och sött dom har jag tror jag blir galen haha :) men måste visa upp några av sakerna jag tycker är så fint och sött och har även mer än det jag visar som jag gillar men det kan komma i ett annat inlägg sen annars blir det på tok för mycket att lägga upp hihi :)

är ni berädda ? det är knappt jag men ah här kommer det :)



mesta av detta kommer bli mitt inom en snar framtid punkt slut :) men mycket mycket mer snyggt finns det kan klippa ihop annat senare orkar inte just nu ^^, ha det bäst

kiss&hugs

Tänker om och om igen..

Rubriken talar för sig själv , finns nog ingen som tänker och har så mycket tankar om allt som mig.. Men idag ska jag iaf iväg på möte sen ska jag träna sen blire cool lungt. :) Jag borde nog egentligen lägga ner bloggandet med tanke på att jag kanske gör ett inlägg 1 gång i veckan liksom haha men på något sätt vill jag endå ha kvar den :)

Jo föresten jag har börjat tränat på ett annat ställe som just öppnat här i Fagersta som heter work it 24h super bra ställe :) men har även så jag tränar på mitt gammla ställe eftersom mitt kort inte gått ut ännu men känns bra att ha det ! :) menmen nu ska jag kila igen kände bara att jag var tvungen och göra ett inlägg får se om jag kan vara duktig och slänga in ett ikväll också :) ha det bäst!

Kiss & hugs


onsdag natt..

 förlåt hemskt mycket förlåt att jag är så dålig på att uppdatera bloggen men känns som jag lessnar ur när jag aldrig vet vad jag ska skriva om :s något förslag ? förutom träningen då som jag lovar att jag ska bättra på mig och appropå träningen så nu har jag en muskelinflamation i ryggen men ska göra ett försök och träna lite lätt med min vän Amanda imorgon eller idag kanske man ska säga :) det får helt enkelt bära eller brista ^^.  Men sitter just nu och lyssnar på en massa musik och kommer fram till att jag är så jävla less på låtarna jag har .. något förslag på bra låtar tack!? 

 

RSS 2.0