i´ve got to move on and be who iam

ja ni alla vänner .. texten talar för sig själv .. ibland känner jag bara att jag inte är den jag borde vara jag är deppig stup i kvarten jag hoppas mer än vad jag försöker .. vad är grejen liksom hur ska man komma någonstans och hur ska man kunna vända och känna att man gör allt som känns rätt? jag måste verkligen försöka tänka om göra det som jag vet kan bli bra .. visseligen kanske det är det här vinter vädret som gör mycket depp men ändå liksom allt kan inte hänga på vädret man får inte ge upp bara kämpa på liksom.. livet fortsätter sålänge man är med i det.. oavsett om det är dåliga eller bra dagar..

menmen nästa gång ska jag bannemej skriva något roligt .. :)
t.ex. berätta vad jag fått i julklapp osv är inte på skriv humör idag :)

kiss and hugs ..

merry christmas

hej alla sorry att det varit ett tag sen senaste inlägget men varit så mycket nu under jul med jul handling och planeringar och  sökning av jobb och grejer .. menmen idag är det julafton och jag ska snart sätta mig i bilen och åka till mamma och hjälpa henne med maten osv .. sen bär det av mot falun för att för andra året i rad fira i falun annars har traditionen alltid varit hos farmor och farfar när dom bodde i stora huset menmen dom anser att dom blivit gamla och flyttade till mindre så inga mer jular där iaf .. :) menmen det blir nog kanon lyckad jul nu med:) har redan startat bilen så den är varm när jag hoppar in så oskönt att sitta i en kall bil i bara klänning :) men hoppas ni alla får en kanon jul ni med :) för nu lär jag åka ! men vi hörs igen :)

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR <3

vad ska man säga?

hej alla .. detta inlägg kommer nog vara aningen negativt men måste få skriva av mig lite känner jag :)

så vart ska man börja? alla har kanske någon gång i livet kännt att varför räcker jag inte till? precis så känner jag just nu.. känns som man försöker och försöker men man kommer ingen vart eller så passar det inte.. men det är väl så det är här i livet .. livetsgång liksom vi föds och vi dör och där emellan är allt bara en enda bergodalbana.. antingen är det fantastiskt eller så funkar det eller också så är det käpp rätt åt helvete .. ibland tror jag att man vill för mycket så att allt bara blir fel eller vad tror ni? man hoppas på att om man gör detta så kommer allt bli perfekt  men jag vet inget är perfekt.. men ibland önskar man det och jag tror att om man verkligen tänker till och funderar och sen tar besluten då kan allt bli näst intill perfekt.

Ge aldrig upp är min tanke helatiden .. det kan bli bätte eller snarare det kommer bli bättre .. och det är ju faktiskt sant om man kämpar för något så kan det bli bättre. gäller att våga chansa här i livet.. gör det som faller er in man ska inte vara rädd för att chansa, annars får du aldrig något veta heller.. :) jag tror på det iaf ! :)

menmen nu ska jag sluta snacka när jag ändå bara kommer tråka ut er haha :)

vi hörs .. PUSSAR :)

sova?

Jag fattar inte jag skulle se tomten är far till alla barnen och sen somnade jag någonstans i slutet men vaknar nu ? hur är det möjligt ? jag har kanske sovit 4 timmar liksom.. jobbigt läge men aja då hann jag ändra mitt cv så nu ska jag skriva klart mitt andra så ska jag gå iväg med dom och även ringa några samtal.. för dom måste ju svara någon gång tycker man och jag vill inte gå utan jobb längre .. blir galen vill ju tjäna mina egna pengar .. så man får helt enkelt lägga i 5 an och köra av bara sjuttsingen så får man kanske ett jobb som småning om skulle jag tippa på.. :)

men nu kilar jag vidare

Pusss


outfit /julklapp

YEEEES har hittat min julklapp som jag vill ha en outfit men tyvärr får ni inte se den förren jag fått hem det ^^  kan bara säga att det verkligen faller mig i smaken ;)  så det är vad jag önskat mig av min kära pappa som bara tycker att jag är så otroligt klädesfixerad .. och JA jag håller med finns inge bättre än kläder typ nya kläder då är man happy face till max det lär fler än bara jag tycka ? haha :)

skickar bild på kläderna sen .. ^^


KRAAAAMAR OM !

Fredags mys

Freeedags mys framför tvn med naturnötter och icetea och idol jag säger bara jay är ju för grym men samtidigt är minnah också väldigt bra och det var ett bra tag sen en tjej vann så spelar inte sån jätte stor roll egentligen idag:) men just nu är det ju cirkus möller vilket sjukt programm det är egentligen haha så jävla ful är han också haha ..

ingenaning vad jag ska skriva mer om just nu .. eller jo kan ju berätta lite vad jag gjort idag osv .. jag har mest sovit faktiskt var ju uppe och pratade med pappa som varit på julbord som jag hämtade honom vid sen så pratade vi om massa saker i typ 3 timmar och då var ju klockan ju närmare 4 a  sen skulle man somna också kanske inte det lättaste .. men sen var jag stallet och fixa och så lite också och varit hos mamma och dom en sväng..

hoppas ni haft en kanon dag .. (:

pusss&kraaam

Beslutsångeeest

Jissssses vilken besluutsångest jag har just nu med det mesta alltså.. ska man flytta ? och grejer men det värsta är just nu att jag fick ett samtal av mamma idag och hon berätta att hon tänkte köpa en häst som jag då skulle få och rida och dona med men det är ju bara det att jag redan har en häst som jag hjälper till att sköta om och jag vet inte om jag kommer orka ha två hästar på två olika ställen .. men jag ska iaf åka och kika på hästen mamma funderar på då och prova rida lite och se vad jag känner , känner jag att det klickar så ah då har jag det ännu jobbigare men det löser sig väl hoppas jag men jobbigt läge när dom säger att om hästen inte blir såld så somnar han in så det känns inte okej.. så vi får se då !

men snälla.. dumma tankar bara försvinn... FÖRSVINN!


pussss & kraaam

Mitt sätt att träna

tänkte köra på något inlägg om träning och så alla har säkert sitt sätt att träna och sina favorit pass , vissa gillar långa promenader / springturer utomhus , andra kanske gillar gymmet och pass eller har sin lagsport osv jag är typiskt den personen som gillar gymmet och att få simma helst just det där inomhus iaf nu på vintern ..

på gymmet brukar jag ha mina set och olika övningar..

börjar med

- 30-45 min kondition
- ben övningar ( 4 olika)
- magen ( situps)
- ryggen ( ryggresningar)
- armar ( 3 olika övningar ca )

tisdagar och torsdagar är oftast dom dagarna jag kör dubbelpass det innebär att jag först kör på gymmet ca 1-2 timmar sedan går jag in i simhallen och simmar mellan 1000-2000 ungefär ..

kommer återkomma om mera och vilka övningar och maskiner jag kör osv för den som är intresserad och läsa och så:) som sagt inget måste haha :)


pussar & kramar

Mina drömmar

ja hörrni mina drömmar vare ja.. just nu tycker jag allt bara känns så jävla hopplöst, inget jobb bara gå hemma känner ju som säkert många andra också gör man vill tjäna sina egna pengar man vill ha något att gå till varje dag man vill kunna göra saker men för att kunna göra roliga saker behöver man ju som sagt pengar ... jobbigt det där med att pengarna ska vara så styrande av ens liv .. jag vill kunna resa utomlands med pojkvännen jag vill kunna åka till honom och vara med honom så fort jag kan och han vill liksom.. min drömm just nu är liksom att få ett jobb och tjäna pengar kanske sen kunna åka utomlands och jobba och bo där ett tag och ta med sig pojkvännen såklart .. bara kunna leva och ha kul och må bra och känna att man är i en trygghet med att kunna ta sig själv genom livet slippa bo hemma liksom det är inte ens roligt .. många tänker säkert gu va skönt typ inga kostnader att bo hemma och mamma/ pappa gör allt men så äre inte överallt.. ibland vill man bara kunna bo själv och ha sina egna saker och sköta sig själv.. man är inget barn längre .. men samtidigt så tycker jag så många växer upp så fort och blir "vuxna " jag menar vi har fortfarande så mycket att uppleva!

så som sagt min dröm är att bara få ett jobb , flytta , uppleva nya saker , det går att nå bara att kämpa kämpa kämpa antar jag ? :)

Don't stop believin'


pusss&kraaaam

Jul stämmning

Hejsan svejsan!:)

Kan ni fatta att om lite mer än 2 veckor är det julafton jag kan inte tro att det är sant allt har gått så svårt från att det var höst och det låg massa fina löv på marken till att det var alldeles vitt med snö överallt! egentligen är inte jag någon som gillar vintern i huvudtaget bara kallt och så men när man tänker efter så är det väldigt fint när snön ligger alldeles vit och solen lyser och allt bara glittrar och som sagt över jul och nyår är det meningen att det ska vara snö annars känns det inte som någon jul och nyår tycker jag :) jag har lite jul stämmning här i min ensamhet julstjärnan lyser för fullt i fönstret och jag funderar på att tända lite ljus också :) någon jul musik spelar jag inte ännu känns lite väl kanske haha :P räcker att det spelas dagen före julafton och på julen :)


menmen alla glada ska kila vidare nu sköt om er !

pussss

kärlek

sitter här och tänker massor för mig själv om hur man kan få så otroligt staka känslor och hur en person bara kan vända världen typ från något som kanske varit jätte hemskt till något så otroligt fantastiskt. Att vara kär är nå så otroligt stort och så fint men fy va den kan svida och kännas hemskt ibland med så typiskt att det alltid ska finnas motgångar mot det mesta. Men jag tycker iaf att ha någon där som älskar och som man kan älska är det finaste och den härligaste känslan att känna värmen när personen håller om en och tryggheten i att ha personen i sin närhet det är utan tvekan det bästa jag vet ! 

många som kanske är singlar och kanske skulle läsa det här har väl kanske andra synpunkter och tankar om det jag skrivit och tänker förmodligen på ett helt annat sätt att det är en sån frihet att vara singel och att man kan göra i princip vad man vill utan att någon blir sur eller liknande och jag säger ingenting om det heller .. fast jag kommer knappt ihåg hur det var att vara singel eftersom det var en evighet sen jag var det och det klagar jag inte alls på som sagt :) någongång tror jag även en person som singel tänkt tanken att få ha en person i sin närhet en som kan ligga där brevid en i sängen och hålla om en och säga att han/hon älskar en all den tryggheten från en person ..

menmen nu får det vara slut skrivet om kärlek för denna gången iaf kanske kommer tillbaka till det någon annan gång!

Kramisar !


om mig själv

Hej alla glada (: detta blir ju som sagt mitt första inlägg, och då tänkte jag att jag skulle väl börja med att göra ett inlägg om mig själv! :)

Om mig själv: Mitt namn är Caroline jag är 19 år och bor i fagersta , på fritiden spenderar jag mycket till att söka jobb, träna och vara med mina vänner samt att vara i stallet! att få shoppa är något som jag älskar så otroligt roligt med nya saker ;)  men vilken tjej tycker inte det liksom ? mina inlägg kommer handla om lite allt möjligt (: 

hoppas ni kommer att föja min blogg och se hur mina dagar flyter på och vad som händer runt omkring! :)


ha det så bra så hörs vi igen kraaaamar ! :) 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0